top of page
received_771121341594360.jpeg
Filippa Tonning

Instruktör i Showkidz & Showdance.

Om Filippa

Filippa har har dansat sedan sex års ålder men började satsa helhjärtat på dansen när hon var 10 då hon börja på Arnbergs dansstudio i Malmö. Dansen och att stå på scen är Filippas största passion i livet! 

Filippa har bred utbildning inom många olika stilar, främst hip hop, dancehall, jazz, modernt och ballet. Hon har även tävlat i tävlingar som Streetstar, malmö dance weeks showcase tävling och svenska danssports förbundets tävlingar. Hon har stått på scener som Berwalldhallen, dansens hus, nöjesteatern i Malmö och Lunds stadsteater.

Filippas största fokus inom dansen är att ständigt utvecklas och hon tar ständigt danskurser o workshops, såväl inrikes som utrikes för att just utvecklas. Filippa har vikarierat och gått brevid på klasser för att skapa en djupare förståelse för undervisandet av dans. Hon går en tre åring gymnasie utbildning på Lunds dans och musikalgymnasium samtidigt som hon regelbundet showar och tävlar med gruppen Kick it dance crew på Arnbergs dansstudio.  Filippas mål med lektionerna är att eleverna ska känna att dans är kul och varierande samtidigt som korrekt teknik värdesätts.

bottom of page