top of page
lisa.jpg
Lisa Olsson

Instruktör i Silks.

Om Lisa

Som barn och tonåring tränade hon mycket folkdans i byns folkdanslag. De hade flera lokala uppvisningar, där så klart alla fick använda den lokala folkdräkten.

Men har efter det inte tagit ett enda danssteg, eller tränat alls, på cirka 20 år. Någon gång runt 2015 kom hon igång med dansandet igen och började med två år salsa, följt av två år som nybörjare i balett. Därefter hittade hon lite av en slump poledance. Hon såg vad de gjorde i den där andra salen och tyckte att det såg spännande ut och var tvungen att testa!

Under tiden upptäckte hon även annan träning och kan regelbundet ses på gymmet. Nästa steg blev på en resa till Gran Canaria där hon testade på något som kallades Aerial Dance, vilket var aerial sling/hammock. Hon blev ju direkt förälskad. Steget från det till aerial silks kändes inte jättelångt och hon började sätta sig in i det. Därefter började hon lära sig väldigt mycket om aerial silks, deltar på workshops och utvecklar sig själv hela tiden. Detta vill hon givetvis dela med sig av till alla.

Utöver detta så är hon även diplomerad instruktör i poledance och certifierad personlig tränare, något som hon givetvis har nytta av i sin undervisning.

Tillsammans ska ni ha roligt och utforska alla roliga, spännande och inte minst utmanande saker man kan göra i ett par tygstycke!

bottom of page